Produkter for catering matvarer (22)

Matemballasje

Matemballasje

Fordeler og Miljøvennlige Alternativer
Matemballasje

Matemballasje

Forformede matposer er tilgjengelige i en rekke materialer, hver med ulik kvalitet avhengig av produktet og dets emballasjeapplikasjon. Papirmatemballasje, papirposer, plast engangs matposer eller økologisk emballasje med forskjellige typer liming avhengig av produktet, til svært konkurransedyktige priser!
Pulverisert sukker

Pulverisert sukker

Vi tilbyr også i denne nye katalogen hvitt raffinert sukker av høy kvalitet, tilgjengelig fra 1 kg til 25 kg.
Agar Bio

Agar Bio

L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
teksturant for kjøttprodukter - clean-label tekstureringsingredienser for cateringprodukter

teksturant for kjøttprodukter - clean-label tekstureringsingredienser for cateringprodukter

Våre clean-label-løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for dine cateringapplikasjoner, enten de er kjøttbaserte, sjømat eller veganske. Stabeo og Mixeo bidrar til vannretensjon ved å tilby forskjellige resultater. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør løsningene våre det mulig å øke fiberinnholdet i sluttproduktet betydelig.
Achiote a granel

Achiote a granel

Achiote i løsvekt fra Lord Spices Group er et allsidig og livlig krydder, ideelt for å tilføre farge og smak til rettene dine. Med en tradisjon på over et århundre er vi ledende innen produksjon og distribusjon av achiote i engros, og tilbyr en personlig service som strekker seg både nasjonalt og internasjonalt. Vår achiote, tilgjengelig i hele og malt form, kommer fra Elfenbenskysten, Ghana og Peru, og leveres i ulike typer emballasje for å imøtekomme dine spesifikke behov. Uten GMO er vår achiote et trygt og høykvalitetsvalg for dine kulinariske kreasjoner.
Cateringemballasje

Cateringemballasje

Cateringemballasje
Grunnrenser for næringsmiddelindustrien, sur, ekstra sterk

Grunnrenser for næringsmiddelindustrien, sur, ekstra sterk

For rengjøring av rørledninger, transport- og lagertanker, varmeplater, transportbånd og osteformer i næringsmiddel- og drikkevareindustrien. Grunnrengjøreren fjerner vannhardhetsavleiringer, melk- og ølsteinavsetninger samt rustlag. Kan brukes til rengjøring av overflater av rustfritt stål, aluminium, ikke-jernholdige metaller, tinn og jern. Grunnrengjøreren er indifferent overfor gummi og syrebestandige plast- og keramiske overflater. Allrein-grunnrengjøreren er egnet for manuelle og maskinelle rengjøringsoppgaver og kan brukes i høytrykk- og dampstråleutstyr.
Thon Di Angela à l'huile

Thon Di Angela à l'huile

Tunfisk er et av våre flaggskipprodukter, og vi tilbyr det økologisk fra Ecuador i 1000 g poser.
Hvetemel

Hvetemel

Hvis du har behov for mel til tilberedning av rettene dine, tilbyr vi det kun for profesjonelle fra 1 kg til 25 kg.
Thon Di Angela NATuRE

Thon Di Angela NATuRE

Vi tilbyr også i denne nye katalogen "Thon nature" fra Ecuador i 1000 gr. pakker.
Thon Di Angela NATuRE

Thon Di Angela NATuRE

Vi tilbyr for salg naturlig tunfisk fra Ecuador i 1000 g poser i bulk for profesjonelle.
Fritolje AVR60

Fritolje AVR60

Vi tilbyr også vegetabilsk olje spesialitet for frityr med kyllingproteiner, 12,50 kg av meget god kvalitet.
Olivenolje Olympus GOLD

Olivenolje Olympus GOLD

Vi tilbyr profesjonell ekstra jomfru olivenolje fra Kalamata i 3 L og 5 L av høy kvalitet.
Kalamata GOLD Olivenolje

Kalamata GOLD Olivenolje

Vi tilbyr profesjonell ekstra jomfru olivenolje i 3 L og 5 L, i bulk for alle dine matlagingsbehov.
Agar

Agar

Det er ideelt for å forberede geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan AGAR også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Økologisk Konjac-mel

Økologisk Konjac-mel

Tykkere eller gelere produktene dine (ved lav dosering og uten temperaturbegrensninger). Tilfør løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Dra nytte av de 2 helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
Tara Kalys Gummier

Tara Kalys Gummier

TARA KALYS-GUMMIER er ingredienser som inneholder opptil 95 % av en plantefiber: Galactomannan fra Tara. TARA KALYS-GUMMIER er tilsetningsstoffer med interessante funksjonelle egenskaper og et organoleptisk profil som stammer fra frøene til en belgfrukt. De gjør det mulig å formulere med mindre fordøyelige sukkerarter (de erstatter blant annet stivelse og glukosesirup).
Xanthan Gum Kalys

Xanthan Gum Kalys

KALYS XANTHAN GUMMER er svært verdsatt for sin høye viskositet i fravær av skjær (i ro), sine stabiliserende egenskaper og sin motstand mot surhet. Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan KALYS XANTHAN GUMMER også brukes til å teksturere levende produkter (melkeprodukter, veganske oster…).
Konjac Mel Kalys

Konjac Mel Kalys

Teknologisk: for å tykne eller gelere produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger). Næringsmessig: for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Helse: 2 helsekrav er knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
Kalys Agar

Kalys Agar

AGAR er et utmerket alternativ til gelatin og pektin på grunn av deres evne til å geleres alene (uten tilsetning av syre eller kalsium) og i lave doser. Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan agar også brukes til å teksturere levende produkter (meieriprodukter, veganske oster...).
Konjac-fibre

Konjac-fibre

Erstatt lettfordøyelige karbohydrater (stivelse, glukosesirup...) for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine, samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen. Dra nytte av de to helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll. Tykk eller gelér produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger).